Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='18998' and iffb='1'
MySQL Error: 1142 (UPDATE command denied to user 'qdm155041690'@'115.29.110.96' for table 'pwn_comment')
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='18998' and iffb='1') called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/includes/db.inc.php:73] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='18998' and iffb='1') called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/comment/module/CommentContent.php:54] #2 CommentContent() called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/includes/common.inc.php:518] #3 printpage() called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/comment/html/index.php:13] 网友点评-Google Google URL NTETEKTIB Μαρία Μπεκατώρου: Στο πλευρό της Μαρί Κυριακού για καλό σκοπό-上海科途铝业有限公司
网站标志
当前日期时间
当前时间:
购物车
购物车中有 0 件商品 去结算 我的订单
商品搜索
商品搜索:
点评详情
发布于:2019-8-29 20:42:02  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Google Google URL NTETEKTIB Μαρία Μπεκατώρου: Στο πλευρό της Μαρί Κυριακού για καλό σκοπό
NTETEKTIB Γούρια και κοσμήματα για το σωματείο "Εστία Κοριτσιού -  Φιλοθέη η Αθηναία"....\"
Μαρία Μπεκατώρου: Στο πλευρό της Μαρί Κυριακού για καλό σκοπό NTETEKTIB
google_ad_client = `ca-pub-9424341373533789`;
google_ad_channel = `7008043064`;
google_override_format = `true`;
google_ad_width = 440;
google_ad_height = 60;
google_ad_type = `text`;
google_color_link = `#002f5c`;
google_color_text = `#454648`;
google_color_url = `#002f5c`;
google_color_url = `#002f5c`;
google_color_bg = `#f2f2f2`
google_language = `el`;
google_ad_region= \"test\";
Γούρια και κοσμήματα για το σωματείο \"Εστία Κοριτσιού -  Φιλοθέη η Αθηναία\".Στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Μαρί Κυριακού και την Μαρία Μ ΠΕΚΑτώρου.
Η παρουσιάστρια, που την βλέπουμε στον πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα, επισκέφθηκε  μαζί με τη σύζυγο του προέδρου του ομίλου ΑΝΤ1, το περίπτερο του σωματείου \"Εστία Κοριτσιού -  Φιλοθέη η Αθηναία\".
Η Μαρί Κυριακού, σε συνεργασία με γνωστό κοσμηματοπωλείο, δημιούργησαν κοσμήματα και γούρια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του σωματείου.
Οι δύο κυρίες απλά ντυμένες και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ πόζαραν παρέα στον φωτογραφικό φακό ενώ έδειχναν χαρούμενες και ευδιάθετες.
NTETEKTIB NTETEKTIB Νορβηγία: Ο Μπρέιβικ στη φυλακή, το κόμμα του στη Βουλή!
Η νικήτρια κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ ετοιμάζεται να σχηματίσει Συνασπισμό με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου
Δύο χρόνια μετά το μακελειό που συγκλόνισε την Νορβηγία και ολόκληρο τον κόσμο με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό Αντερς Μπρέβικ που σκότωσε 77 ανθρώΝτετεκτιβ Θεσσαλονικη πυκνή χιονόπτωση που πέφτεις στο νησί Ουτόγια, η ακροδεξιά αναμένεται να ανέβει στην κυβέρνηση.
Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν εχθές Δευτέρα, από τις οποίες αναδείχθηκε νικήτρια η κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ με το Συντηρητικό κόμμα, η «Σιδηρά Ερνα» ετοιμάζεται να σχηματίσει κυβέρνηση με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου που τάσσεται κατά της μετανάστευσης, και του οποίου μέλος ήταν και ο Μπρέιβικ.
Όπως έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις η Σόλμπεργκ αναμενόταν να εκτοπίσει τους Εργατικούς του Γιενς Στόλτενμπεργκ, μετά την παραδοχή ήττας του οποίου η « Μέρκελ του Βορρά», όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, δήλωσε πως η νίκη της είναι «ιστορική για τα kommata.grκόμματα της κεντροδεξιάς».
Την ώρα που ο νορβηγικός λαός φαίνεται πως τιμώρησε τον κεντροαριστερό Στόλτενμπεργκ κατηγορώντας τον πως δεν επένδυσε τα έσοδα της χώρας από το πετρέλαιο ώστε να ενισχύσει την οικονομία της Νορβηγίας, η Σόλμπεργκ, χαμογελαστή και πιο προσιτή από ό,τι στο παρελθόν, υποσχόταν φοροαπαλλαγές και ιδιωτικοποιήσεις.
Βέβαια, παρά τα χαμόγελα αν τελικά προχωρήσει σε Συνασπισμό με το κόμμα της Προόδου, μπορεί να αποτρέψει άλλους πιθανούς συμμάχους της, όπως Χριστιανοδημοκράτες και τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι βλέπουν με σκεπτικισμό αυτή τη συγκατοίκηση.
Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πλέον το κόμμα της Προόδου της Σιβ Γιένσεν ακολουθεί την πολιτική που ακολουθούν τα υπόλοιπα κεντροδεξιά kommata.grκόμματα σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης.
«Το κόμμα της Προόδου δεν έχει καμία σχέση με όσα έκανε ο Μπρέιβικ. Είναι άσχετο θέμα. Κανένας Νορβηγός με ελάχιστη νοημοσύνη δε συνδέει τον Μπρέιβικ με το κόμμα σήμερα», δήλωσε ο Κέτιλ Κόλσρουντ της συντηρητικής Εφημερίδας Aftenposten.
Ωστόσο, οι επιζώντες του μακελειού στο νησί Ουτόγια δεν έχουν την ίδια άποψη.
«Με τρομοκρατεί το γεγονός ότι το κόμμα της Προόδου μπορεί να αναλάβει εξουσία. Κάποια από τα πιο σημαντικά στελέχη του ακολουθούν ακόμα σκληρή ρητορική κατά της μετανάστευσης. Αυτού του είδους η ρητορική θα οδηγήσει σε ακόμα πιο εχθρικό κλίμα», δήλωσε ο 29χρονος επιζών Βέγκαρντ Γκρόσλι Βενεσλαντ.
Από την πλευρά της η Γιένσεν υποστηρίζει πως το κόμμα της είναι «φιλελεύθερο» και απορρίπ ΤΕΙ την ετικέτα του «λαϊκισμού». Παρόλα αυτά ίσως οι θέσεις της απομακρύνουν τους συμμάχους της Σόλμπεργκ και αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός αναμένεται να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας
Συνασπισμό μοναχά με την Γιένσεν.
NTETEKTIB ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»
Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.
«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ` αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:
- 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις
   
- 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).
Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.
   
- Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.
«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι \"μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ... δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Peugeot 207 «φορά» το «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για \"μικροψυχία\", ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εντοπισμός Γεωγραφικής Θέσης Κινητού καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, στο σπίτι τους στην περιοχή Παλαιοκλησίου αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, Ιδιωτικοί Ερευνητές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη την εμφάνιση της Imany συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».
NTETEKTIB
source: Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη 19χρονος μαθητής του 2ου http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/326019/maria-bekatorou-sto-pleuro-tis-mari-kuriakou-gia-kalo-skopo-/
NTETEKTIB…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
点评详情
脚注信息
Copyright (C) 2015-2020 All Rights Reserved. 上海科途铝业有限公司 版权所有  沪ICP备15018507号
工作时间:周一至周五 08:30 —17:00  咨询热线:021-67897133\021-61311885
联系地址:上海市松江区洞舟路459号   邮政编码:201416 
24小时客服热线:
400-088-2107
021-67897133
021-61311885