Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='22998' and iffb='1'
MySQL Error: 1142 (UPDATE command denied to user 'qdm155041690'@'115.29.110.96' for table 'pwn_comment')
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='22998' and iffb='1') called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/includes/db.inc.php:73] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='22998' and iffb='1') called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/comment/module/CommentContent.php:54] #2 CommentContent() called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/includes/common.inc.php:518] #3 printpage() called at [/data/home/qxu1540170135/htdocs/comment/html/index.php:13] 网友点评-ΕΥΠ ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ - Πολιτική - Ευ. Μεϊμαράκης: Είναι η τελευταία φορά...-上海科途铝业有限公司
网站标志
当前日期时间
当前时间:
购物车
购物车中有 0 件商品 去结算 我的订单
商品搜索
商品搜索:
点评详情
发布于:2020-2-7 18:22:49  访问:0 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ΕΥΠ ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ - Πολιτική - Ευ. Μεϊμαράκης: Είναι η τελευταία φορά...
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ντετεκτιβ πειραιας τιμες άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Eπικοινωνία Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Πολιτική - Ευ. Μεϊμαράκης: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Eπικοινωνία Είναι η τελευταία φορά... ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Μπροστά στις αντιδράσεις των εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ανέλαβε πρωτοβουλία υπέρ του να παύσει η τακτική της κατάθεσης τροπολογιών σε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με αφορμή την εισαγωγή δύο άσχετων τροπολογιών στην υπό συζήτηση σήμερα της ΠΝΠ του υπουργείου Οικονομικών.
Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ.Μεϊμαράκης, γνωστοποίησε στο Σώμα ότι μετέφερε στην κυβέρνηση τις ενστάσεις, τονίζοντας ότι η όλη πρακτική δεν βοηθάει την κοινοβουλευτική διαδικασία. «Δυστυχώς, η κυβέρνηση είναι σε έκτακτη κατάσταση και πρέπει να προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις», ντετεκτιβ πειραιας τιμες δήλωσε, κοστοσ παρακολουθησησ απο ντετεκτιβ με αφορμή την απάντηση της κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε προς την κυβέρνηση ότι είναι άποψη όλων των κομμάτων, αλλά και του προεδρείου και των προέδρων οι ΠΝΠ να έρχονται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και αφού δικαιολογηθούν επαρκώς.
«Χθες είχαμε μία συζήτηση για τη διαδικασία επί των τροπολογιών. Σήμερα έχουμε άλλο πρόβλημα. Συστήνω στην κυβέρνηση, ότι στις ΠΝΠ δεν μπορούν να κατατίθενται τροπολογίες εν πολλοίς και άσχετες με το αντικείμενο της Πράξης. Ήρθα σε επικοινωνία με τον γραμματέα της κυβέρνησης και τους εκπροσώπους των κομμάτων», είπε, προκειμένου να δει πόσο αναγκαίες ήταν οι εν λόγω τροπολογίες. Υποστήριξε λοιπόν ότι έλαβε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι είναι η τελευταία φορά που έρχεται τροπολογία σε ΠΝΠ, δικαιολογώντας την με την ανάγκη να έχουμε άμεσα ανοιχτά πανεπιστήμια και δεδομένου ότι από την προσεχή Τρίτη και ως την επόμενη Δευτέρα δεν θα υπάρχει νομοθετική συζήτηση, δεδομένου ότι θα συζητείται ο προϋπολογισμός.
«Η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν έχει περιθώριο να μην τα ψηφίσει», είπε, ιδιωτικεσ ερευνεσ επικαλούμενος τον επείγοντα χαρακτήρα της ρύθμισης και κρίνοντας επαρκή την αιτιολογία. «Υπάρχει συνεννόηση με τα δύο kommata.grκόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Εφόσον έχουν αιτιολογηθεί πλήρως, οι δύο τροπολογίες, αποδέχονται να προχωρήσουμε στην ψήφισή τους. Εφόσον η πλειοψηφία του Σώματος αποδέχεται τις τροπολογίες, η Βουλή προχωράει με την απόφαση της πλειοψηφίας», είπε. Πρόσθεσε όμως ότι «σε ΠΝΠ τουλάχιστον δεν μπορεί να ξαναϋπάρξουν τροπολογίες και δη άσχετες, χωρίς αιτιολόγηση. Είναι η τελευταία φορά. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα το καταλάβει», ντετεκτιβ θεσσαλονικη είπε, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να επικροτούν την πρωτοβουλία του.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης από την πλευρά του, υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία ήταν θετική, αλλά δεν αρκεί. «Κατʼ αρχήν δεν πρέπει να υπάρχου ΠΝΠ, ημί μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορούν να δικαιολογηθούν. Πόσο μάλλον τροπολογίες-νομοσχέδια», είπε, σημειώνοντας επί παραδείγματι ότι σε μία τροπολογία με ένα άρθρο σήμερα, περιλαμβάνονται 13 διαφορετικές παράγραφοι με διαφορετικά θέματα. «Αλλα θέλουμε να τα ψηφίσουμε και άλλα όχι. Τι να κάνουμε;», ρώτησε.
Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση, ο κ.Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι τέτοιου είδους συζητήσεις είναι καλό να γίνονται είτε πριν είτε αμέσως μετά την ψηφοφορία, αλλά όχι κατά τη διάρκειά της, αφού βουλευτές που βρίσκονται σε επιτροπές, δεν μπορούν να έχουν εικόνα του τι έχει συμφωνηθεί. «Η ζωντάνια μέσα στη Βουλή μας κάνει καλό», είπε, σημειώνοντας όμως ότι δεν χρειάζονται υπερβολικές εκφράσεις που μπορούν να παραφράζονται από τους εχθρούς του Κοινοβουλευτισμού. Ζήτησε λοιπόν, τέτοιες συζητήσεις να γίνονται μέσα στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ευπρέπειας.
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το \"μαζί τα
φάγαμε\". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ καβαλα το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ιδιωτικοι ερευνητεσ θεσσαλονικη ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ντεντεκτιβ χαλκιδα ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν \"ελάτε να πάμε
μπρος\". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, ιδιωτικεσ ερευνεσ σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους olomeleia.grolomeleia.grδικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους olomeleia.grolomeleia.grδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.
Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».
Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:
Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.
Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 olomeleia.grδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 olomeleia.grδικηγόροι (1/20 του συνόλου).
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=279466&catID=1
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
点评详情
脚注信息
Copyright (C) 2015-2020 All Rights Reserved. 上海科途铝业有限公司 版权所有  沪ICP备15018507号
工作时间:周一至周五 08:30 —17:00  咨询热线:021-67897133\021-61311885
联系地址:上海市松江区洞舟路459号   邮政编码:201416 
24小时客服热线:
400-088-2107
021-67897133
021-61311885